Egész életemben meghatározó szerepet töltött be a sport. Kiskorom óta a labdarúgás áll a középpontban. Jelenleg is aktív játékos vagyok, emellett 2019 óta utánpótlás edzőként is tevékenykedem. Karrierem során több külföldi csapatban is játszottam, többek között megjártam a német első - és másodosztályt, valamint a holland élvonalban is szerepeltem. Mindezek mellett már 112 válogatott mérkőzést tudhatok magam mögött. Pályafutásom során remek szakemberekkel dolgozhattam együtt, sok tapasztalatot gyűjtöttem nemcsak a fizikális, de a mentális felkészültség fontosságáról.
2020-ban megismerkedhettem a DISC modellel, ami még inkább megerősített abban, hogy kellő felkészültséggel, ismeretekkel az emberekről, nagyban hozzájárulnak a sikerek elérésében. Segítséget nyújt megismerni a különböző személyiségtípusokat, ezen ismereteket hasznosítom a szakmám minden területén, pályán és pályán kívül egyaránt.
Nincs két ugyanolyan ember, viszont biztos vagyok abban, hogy kellő ismeret birtokában egy csapatot egy cél felé lehet terelni és erre a DISC sport modell kiváló segítséget nyújt.