Számos területen tevékenykedve - úgy mint sales, szervezetfejlesztés, coaching, tanácsadás, cégvezetés... - közel 20 éve foglalkozom emberekkel, az ő kihívásaikkal, személyes- és egyéb fejlődésükkel. Alap végzettségemet tekintve gazdálkodási mérnök vagyok - erősebb gazdasági vénával. Ezen végzettségemet és tapasztalatomat marketinggel, coachinggal, tanácsadással kapcsolatos tudással mélyítettem és mélyítem napról napra.

Mindezeket megelőzően voltam tehetségesnek mondott, de végül elkallódott sportoló is. Utólag már bátran kijelentem: feladtam. Miért? Ez a kérdés, ez a saját élmény volt az egyik fő motivátora annak, hogy felnőve elkezdjem felfedezni a sport területén is az emberi, lelki és mentális tényezőket melyek tagadhatatlanul komoly kihatással vannak a sportolói létre - legyen az bármilyen szint vagy státusz.

Szubjektív ugyan, de bizton állíthatom: óriási potenciál rejlik ezen a területen és az elmúlt évekhez hasonló térnyerése, hasznosulásra számítok a mentális fejlesztést tekintve a sportban (is). Ez az a játszma / szett / meccs / tánc / kűr... amibe - elkötelezett szakértő kollégáimmal együtt! - hívlak.